31 Aralık 2014 Çarşamba

Hastane Odasından Yeni Yıla Merhaba!

Bugün yılın son günü. Hastanedeyiz. İnsan günün birinde yeni yıla bir hastane odasında gireceğine ihtimal vermiyor. Daha doğrusu aklına gelmiyor. Ama aklına gelmeyen başına gelebiliyor. Gerçekten hayat her gün karşımıza yeni derslerle çıkabiliyor. Biz bu ders karşısında dimdik ayaktayız. Oğlumuzun iyi olacağına gönülden inanıyoruz. Aksini düşünmüyoruz bile. Burada, hastanede 45 gündür, tıbbi işlemler ve doktorlar yokken evimizdeymiş duygusuyla yaşamaya ve Ali'ye de bu duyguyu hissettirmeye çalışıyoruz.

Bugün de yaslanıp paslanmayı düşünmüyoruz. En azından odamızda çekirdek ailemizle şükrederek, bir arada olduğumuz için mutlu olarak geçireceğiz. Güzel dilekler dileyeceğiz, dua edeceğiz. Bu arada da daha önce hiç fırsatını bulamadığımız şekilde televizyon seyredip, fındık-fıstık yiyeceğiz.

Dileğim, yeni yılda öncelikle tüm çocuklar, sonra büyük küçük bütün evlatlar sağlıklarına kavuşsun. Oğlumun bundan daha güzel bir sürü yeni yıl anısı olsun. 2015 hepimize uğurlu gelsin, güzel haberlerle, çok mutlu bir yıl olsun!

BNÇ

2 yorum:

  1. Senin dileğin, bizim duamız... Dualarımız Ali'ciğimle.
    Sağlıkla ve huzurla geçsin, daha da büyüsün ailemiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım. Aliş iyileşsin, güzel bebeğin sağlıkla gelsin. Dertsiz olalım çocukken olduğumuz gibi:)

      Sil