6 Kasım 2015 Cuma

Beklenen Haber Geldi!

Beklenen haber geldi. Hem geçirdiği yorgunluk, uyku hali hem de değerlerinin bir süredir istenen düzeye ulaşmaması nedeniyle tedaviyi yarım doz alıyordu. Bu yüzden de tedavinin ve hastalığın seyri ile ilgili bazı endişeler doğmuştu ve kemik iliği aspirasyonu denilen operasyon gerçekleşmişti. 

Bu işlem belden yapılan bir iğne ile omurilikten ilik alınmasını ve içeriğindeki hücrelere bakılarak kanser hücresi aranmasını kapsıyor. Uzatmayayım, temiz çıktı… Çok şükür,  binlerce şükür.

Tabiki tedavi devam ediyor henüz sadece yarıladık süreyi ancak yoğun ilaç kullanmadığı bu dönemde bu sonuç çok önemliydi. Nihai sonuç olmasa da tedavinin iyi gittiğinin göstergesi.

Şimdiki hedef, değerlerinin yükselmesi ve ilaçlarını tam doz alarak, enfeksiyon geçirmeden kalan 1,5 yılı tamamlamak. Enfeksiyon demek, antibiyotik demek ve tedavinin duraklaması demek. Bu nedenle bu süreçte ekstra dikkatli olmaya çalışacağız. Herşeyin yeniden güzel olabileceğine dair inancımız yeniden yeşerdi.  Gün gelecek bitti de diyeceğiz.

Dualarınız, mesajlarınız, destekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eksik olmayın. 

Sevgiler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder